Barcelonan ulkopuolella

Vieraile Gironassa, Figuerasissa, mukaan lukien kuuluisa Dali-museo, Montserrat tai Sitgesin kauniit rannat Barcelonan ulkopuolella. Kiertomatkalippuja voi varata täältä!

Barcelonan ulkopuolella
 
Girona – Figueras (Dali-museo)

Girona – Figueras (Dali-museo)

Jätä Barcelona jälkeesi ja tutki Figueresta ja Gironaa. Lippuja bussikierrokselle Barcelona – Girona – Figueras täältä!

Alkaen € 78.00
Montserrat

Montserrat

5.0
(1)

Kierros Barcelonasta Montserratiin, joka on kuuluisa Mustan Madonnan veistoksesta. Varaa kierros Montserrat aamulla täältä!

Alkaen € 55.00
PortAventuran kokopäiväretki

PortAventuran kokopäiväretki

Käy PortAventura Parkissa, joka on hieman Barcelonan ulkopuolella sijaitseva Espanjan suurin huvipuisto! Kokeile jännittäviä laitteita, katsele häikäiseviä esityksiä ja tutustu kuuteen erilaiseen maailmaan PortAventurassa. Osta liput etukäteen ja ohitat lippujonot puistossa!

Alkaen € 68.00
Puolipäiväretki Gironaan

Puolipäiväretki Gironaan

Lähde käymään historiallisessa Gironan kaupungissa, joka sijaitsee hieman Barcelonan ulkopuolella! Tämä keskiaikainen kaupunki on kiinnostava monestakin syystä: siellä sijaitsee yksi Euroopan parhaiten säilyneistä juutalaiskortteleista, siellä voi ihailla kaunista keskiaikaista arkkitehtuuria ja kaupungilla on tärkeää taiteellista perintöarvoa. Varmista paikkasi ja varaa liput netistä!

Alkaen € 55.00
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Nauti kokopäiväretkestä kauniiseen Montserratiin, jonka ensimmäisellä puoliskolla käydään kauniissa Montserratissa ja toisella puoliskolla kiehtovassa Barcelonassa, jossa nähdään Gaudin Sagrada Familia, Park Güell ja Passeig de Gràcia. Varmista paikkasi ja varaa lippusi netistä!

Alkaen € 96.00
La Roca Villagen shoppailuretki

La Roca Villagen shoppailuretki

Säästä jopa 60% merkkituotteista suositussa La Roca Villagen outlet-kylässä, joka sijaitsee hieman Barcelonan ulkopuolella! Voit valita sinulle sopivan lähtöajan ja lisäksi saat ainutlaatuisen alennuskortin, joka oikeuttaa ylimääräiseen 10% alennukseen. Varaa paikkasi bussista jo tänään!

Alkaen € 20.00
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin