Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

El Prat yksityinen lentokenttäkuljetus

Alkaen € 0

Sen sijaan, että stressaisit julkisesta liikenteestä tai taksin nappaamisesta, voit valita vaivattomamman kuljetuksen lentokentältä hotellillesi. Lomasi voi alkaa heti ja ilman häslinkiä! Kuljettajamme tapaa sinut  Barcelonan El Prat lentoasemalla ja vie sinut hotellillesi. 

Riippumatta siitä matkustatko yksin, jonkun kanssa tai isompana ryhmänä, kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettamme takaavat sinulle vaivattoman kuljetuksen El Pratista hotellillesi. 

Sivullamme voit varata nopean, tehokkaan ja yksityisen kuljetuksen El Pratin lentokentän ja hotellisi välillä. Ovelta-ovelle kuljetuksemme vie sinut lentokentältä hotellille tai päin vastoin. 

Varaa yksityinen kuljetuksesi Barcelonan lentokentältä täällä. Kuljettajasi tapaa sinut lentokentällä ja vie hotellillesi ja jos haluat, voit varata kuljetuksen myös paluumatkallesi, hotellilta lentokentälle. 

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen, saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.

- Jos haluat varata yksityisen kuljetuksen El Pratin lentokentältä molempiin suuntiin (meno-paluu), tulee sinun tehdä kaksi erillistä varausta: yksi matkalle lentokentältä hotellille ja hotellilta lentokentälle, sillä jokainen varaus vaatii oman varausnumeron. 

- Ennen kuin lopetat varauksesi, sinua pyydetään antamaan matkustajien nimet, saapumis- ja lähtöpäivä, lentotiedot sekä hotellisi tiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), jotta voimme järjestää kuljetuksen. 

- Lastenlippu on saman hintainen kuin aikuisenlippu. 

- Sivulla annetut hinnat ovat hinta per auto, ei hinta per henkilö.

- 1-2 henkilölle valitset "sedan", 3-5 henkilölle "van" ja 6-9 henkilölle "minivan" -vaihtoehdon. 

- Yli 10 matkustajan ryhmille, tarjoamme erikoisvaihtoehdon. Otathan meihin yhteyttä, mikäli toivot varaavasi kuljetuksen isommalle ryhmälle. 

- Ainostaan yksi matkatavara + pieni käsimatkatavara sisältyy kuljetukseen. 

- El Prat lentokenttäkuljetuksen hintaan sisältyy tippi, verot ja muut maksut.

- Palvelua ei saatavilla seuraavina päivinä: 24. joulukuuta, 25. joulukuuta, 31. joulukuuta ja 1.tammikuuta.

Aukioloajat

Palvelua ei saatavilla seuraavina päivinä: 24. joulukuuta, 25. joulukuuta, 31. joulukuuta ja 1.tammikuuta. 

Varaa

la, 25 to 2019

Saapumisohjeet