Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja elämyksiin ja nähtävyyksiin Barcelonassa

Tervetuloa barcelonaliput.fi-sivustollemme! Täältä löydät liput Barcelonan nähtävyyksiin, kierroksille ja muihin huippukohteisiin. Meiltä varaat liput vaivattomasti ja turvallisesti Barcelonan elämyksiin. Näe Gaudin Barcelona: Sagrada Familia, Parc Güell ja Casa Batló. Tutustu Poble Espanyoliin, koe flamencoesitys tai lähde opastetulle kierrokselle FC Barcelonan kuuluisalle Camp Nou -stadionille. Koe itse Barcelonan suosion syyt!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Opastettu kierros: Sagrada Familia ja tornit sekä Güellin puisto

5.0 (1)
Alkaen € 100.5

Tämä kierros on Barcelonan matkaajan ehdoton ykköskierros! Aloita kierroksella unohtumattomaan Parc Güelliin. Tämän jälkeen opastettu kierros jatkuu Sagrada Familiassa ja lopeta kierros tornien huipulla, josta avautuu upeat maisemat. 

Kohokohdat:
- Nauti Barcelonan parhaista kohteista
- Koe sekä Parc Güell että Sagrada Familia
- Tutustu Güellin puistoon, todelliseen arkkitehtuuriin ihmeeseen
- Hyppää bussiin, joka vie sinut Sagrada Familiaan
- Koe Sagrada Familia opastetulla kierroksella
- Vieraile Sagrada Familia museossa
- Sisäänpääsy torneihin
- Koe upeat näkymät yli Barcelonan

Sagrada Familia ja tornit sekä Güellin puisto
Vieraile Gaudin kahdella mestariteoksella Barcelonassa. Tapaa oppaasi Parc Güellin ulkopuolella ja ole vamiina tutustumaan tähän arkkitehtuurin ihmeeseen.

Tämän ihmeellisen ja värikkään puiston teetti kreivi Güell, joka halusi Gaudin suunnittelevan elegantin alueen, johon kuuluisi myös perheasuntoja. Tänäpäivänä Parc Güell on julkinen puisto ja osa kaupungin kulttuuriperintöä. Se kuuluu myös UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Et taatusti löydä maailmasta samanlaista puistoa!

Turistibussi kuljettaa sinut kierroksen seuraavaan kohteeseen: Sagrada Familiaan.

Tutustu tähän modernistisen arkkitehtuurin mestariteokseen opastetulla kierroksella kirkon sisätiloihin. Sagrada Familian pohjapiirros on ristinmuotoinen, ja se jakautuu viiteen käytävään, jotka ovat täynnä kauniita ja symbolisia yksityiskohtia.  Sagrada Familian holvikaaret nousevat jopa 70 metriin.

Seuraavaksi pääset tutustumaan Sagrada Familia museoon, jossa näet piirroksia, kipsimalleja ja kuvia kirkon varhaisesta historiasta ja vaiheista aina nykypäiviin asti. Museosta löydät arvokasta tetoa myös Antoni Gaudín elämästä ja elämäntyöstä.

Museovierailun lopuksi oppaasi näyttää sinulle tien hissille torniin, jonne pääsy sisältyy kierrokseen. Nouse hissillä torniin ja koe henkeäsalpaavan kauniit näkymät yli kaupungin.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen teon jälkeen e-lippusi lähetetään sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi kierroksellesi.

Mistä kierros alkaa?
Osoite on merkitty e-lippuun. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Mihin kierros päättyy?
Kierros loppuu Sagrada Familialle.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierros kestää noin 4,5 tuntia.

Mitä kieliä kierroksella käytetään?
Kierros on ainoastaan englanniksi.

Onko kierrokselle pukeutumiskoodia?
Kyllä, sisäänpääsy Sagrada Familiaan edellyttää tiukan pukeutumiskoodin noudattamista: ei olkaimettomia tai hihattomia toppeja/paitoja, ei lyhyitä shortseja eikä sandaaleita. Kumpikaan, Julià Travel Gray Line eikä Ticmate, ei ole missään vastuussa, mikäli asiakkaan sisäänpääsy evätään epäasiallisen pukeutumisen takia.

Onko lastenlippuja saatavilla?
Kyllä, lastenliput ovat 6–10-vuotiaille. 5-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

Pääsy torneihin on kielletty 0–5-vuotiailta lapsilta ja ilman huoltajaa kierrokselle osallistuvilta alaikäisiltä (alle 18-vuotiaat).

Tärkeää tietoa:
- Koska hissien kapasiteetti on rajattu, kirkon sekä museon opastetun kierroksen ja hissiin pääsyn välissä voi olla odottelua.

- Pääsy torneihin on kielletty alle 6-vuotiailta lapsilta, alaikäisiltä (alle 18-vuotiailta) ilman huoltajaa ja liikuntaesteisiltä henkilöiltä.

- Huomioithan: mikäli hissit eivät kulje, sinun täytyy tulla tornin portaita pitkin alas.

 

Lippukategoriat

Aikuinen (11+) 
Lapsi (6-10)

Pääsy torneihin on kielletty 0–5-vuotiailta lapsilta ja ilman huoltajaa kierrokselle osallistuvilta alaikäisiltä (alle 18-vuotiaat).

Aukioloajat

The tour departs daily at 11 AM.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Live-opastus

Kesto: 4 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Opastettu kierros: Sagrada Familia ja tornit sekä Güellin puisto

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!