Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Flamenco-show Tablao Cordobesissa

5.0 (2)
Alkaen € 45.4

Tablao Cordobesia pidetään yhtenä Espanjan tärkeimmistä flamenco-tablaoista! Paikka tunnetaan menestyksekkäistä taiteilijoistaan, joko elävistä legendoista tai nuorista lupauksista. Tablao Cordobes on koettava ainakin kerran elämässään!

Kohokohdat:
- Koe flamenco-show, joka hakee vertaistaan
- Valitse joko illallinen & show tai drinkki & show
- Ihaile taidokkaita flamencotanssijoita
- Nauti perinteikkäästä gastronomiasta

Nauti ainutlaatuisesta flamenco-show'sta
Tablao Cordobesin perustivat flamencon historian suuret nimet sekä kitaristi Luis Adame ja hänen flamencotanssijavaimonsa Irene Alba.

Tablao Cordobes on sijainnut aivan Barcelonan sydämessä Las Ramblasilla vuodesta 1970 saakka ja sitä pyörittää flamencoon intohimoisesti suhtautuva flamencotaiteilijoiden joukko. Nykyään Tablao Cordobesilla on legendan maine, joten siellä kannattaaa ehdottomasti käydä!

Tämä tablao tunnetaan myös yhtenä Barcelonan parhaista show-ravintoloista. Voit nauttia perinteisen paikallisista, korkealaatuisista aineksista loihditun illallisen.

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joko illallisen ja show'n tai drinkin ja show'n.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan Tablao Cordobesiin.

Kuinka kauan esitys kestää?
Esityksen kesto on noin 1,5-2 tuntia drinkkilippujen kanssa ja noin kolme tuntia illallisen kera. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen show'n alkua.

Mitä ruokalista sisältää?
Illallinen koostuu välimerellisestä buffetista, jossa on tarjolla 33 erilaista lämmintä ja kylmää ruokalajia, leivonnaisia ja rajattomasti juomia (viiniä, sangriaa, olutta, virvoitusjuomia, mineraalivettä ja kahvia).

Onko saatavilla lasten lippuja?
Ei, valitettavasti lasten lippuja ei ole saatavilla, mutta alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

Aukioloajat

Show ja drinkki, joka päivä klo 19.15, 21.00 ja 22.30. Show ja illallinen, joka päivä klo 18.00, 19.30 ja 21.15. Ole paikalla 15 min. aikaisemmin.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Flamenco-show Tablao Cordobesissa

Osoite
Tablao Cordobes, La Rambla 35 08002 Barcelona

×