Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Camp Nou -kokemus: FC Barcelona & museo

4.4 (7)
Alkaen € 28.9

Vieraile Camp Noussa, joka on FC Barcelonan kotikenttä! Ostamalla liput etukäteen, pääset ohittamaan lippukassan jonot ja saat näin enemmän aikaa stadionilla ja FC Barcelonan museossa. Voit myös halutessasi vuokrata audio-opastuksen, jonka avulla opit lisää tästä maailmankuulusta stadionista ja jalkapallojoukkueesta.

Kohokohdat:
- Tutustu Camp Nouhin, FC Barcelonan kotikenttään
- Käy FC Barcelonan museossa
- Ohita pitkät jonot lippukassalle
- Opi lisää audio-oppaan avulla (5€)

Käy Camp Noussa - FC Barcelonan kotikentällä
Tämä on omatoimiretki. Voit vapaasti kävellä stadionilla omaan tahtiisi. Pääset näkemään stadionin osia, joita ei normaalisti näytetä televisiossa, esimerkiksi vastustajajoukkueen pukuhuoneen tai pressihuoneen. Tämän lähemmäksi tapahtumien keskipistettä et voisi päästä, voit jopa tuntea ruohon tuoksun!

Stadioniin tutustumisen jälkeen voi jatkaa FC Barcelonan museoon, jossa on nähtävillä FC Barcelonan vuosien varrella voittamia palkintoja.

Kierros on mukava päättää viralliseen Megastoreen, josta saa monenlaisia matkamuistoja, huiveja ja personoidun FC Barcelonan pelipaidan, joko sinun nimelläsi tai suosikkipelaajasi nimellä!

Liput tulee noutaa edustajamme toimistolta Barcelonan keskustasta. Näin säästyt jonottamiselta stadionin lippukassalla ja pääset kävelemään suoraan Camp Noulle.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan Barcelonaan.

Kuinka kaikki toimii?
Liput tulee noutaa paikallisen edustajamme Travel Connectionin Espanjan toimistolta Barcelonan keskustasta. Osoite ja aukioloajat löytyvät e-lipusta.

Huomioithan, että lippuja ei voi noutaa lauantaisin eikä sunnuntaisin.

Kuinka kauan lippuni on voimassa?
Lippusi on voimassa kokonaisen vuoden ajan valitsemastasi päivästä lähtien.

Onko saatavilla audio-opastusta?
Kyllä, voit vuokrata audio-opassetin viiden euron kappalehintaan.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-13 -vuotiaille. Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Camp Nou on suljettu pelipäivinä. Museo on auki pelipäivinä, mutta menee kiinni 3 tuntia ennen ottelun alkamisaikaa ja avautuu taas 1,5 tuntia ennen alkamisaikaa (tällöin näkymä stadionille on estetty ottelun vuoksi).

 

Lippukategoriat

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-13. Children under age 6 are free when accompanied by a paying adult.  

Aukioloajat

Travel Connectionin aukioloajat lippujen noutamista varten: Maanantaista perjantaihin klo 9:30–13:30 ja klo 15:00–18:00. Lauantaisin ja sunnuntaisin SULJETTU! -- Closed due to Bank Holidays: September: 11th & 24th October: 12th November: 1st Decem

Varaa

tii, 18 jou 2018

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Saapumisohjeet

Camp Nou -kokemus: FC Barcelona & museo

Carrer Bruc 39, 08010 Barcelona