Ruokaa, viiniä ja ohjelmaa

Täältä voit varata liput Flamenco-show’hun Barcelonassa illallisen kera tai ilman. Tai miltäpä kuulostaisi vierailu viini- ja Cava-kellarissa Barcelonassa? Varaa kiertokäynti täältä!

Ruokaa, viiniä ja ohjelmaa
 
Flamenco-show Tablao Cordobesissa

Flamenco-show Tablao Cordobesissa

5.0
(1)

Koe viihdyttävä ja äärettömän kiinnostava show Tablao Cordobesissa Barcelonassa. Tablao Cordobes on yksi kuuluisimmista flamenco-paikoista koko Espanjassa. Täällä on käytävä ainakin kerran elämässä! Show myydään nopeasti loppuun, joten varmistathan paikkasi ostamalla liput ennakkoon!

Alkaen € 44.00
Viini- ja Cava-kierros

Viini- ja Cava-kierros

4.2
(10)

Viini- ja Cava-kierroksella Barcelonassa vierailet kolmessa kellarissa, saat tietoa viinistä ja cavasta ja pääset maistelemaan niitä! Varaa viini- ja Cava-kierros täältä!

Alkaen € 73.00
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

4.0
(2)

Palacio del Flamenco Barcelonassa on yksi kaupungin parhaista Flamenco-show’ista. Osta lippusi Palacio del Flamencoon Barcelonassa täältä!

Alkaen € 45.00
Tablao de Carmen Flamenco

Tablao de Carmen Flamenco

4.0
(1)

Koe klassinen flamenco-esitys Tablao de Carmenissa Barcelonassa! Tässä kauniissa show'ssa näet useita flamencon tärkeimpiä tyylejä ja ilta on taatusti täynnä musiikkia, tanssia ja laulua! Voit valita joko illallisen ja show'n tai drinkin ja show'n.

Alkaen € 39.00
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin