Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja elämyksiin ja nähtävyyksiin Barcelonassa

Tervetuloa barcelonaliput.fi-sivustollemme! Täältä löydät liput Barcelonan nähtävyyksiin, kierroksille ja muihin huippukohteisiin. Meiltä varaat liput vaivattomasti ja turvallisesti Barcelonan elämyksiin. Näe Gaudin Barcelona: Sagrada Familia, Parc Güell ja Casa Batló. Tutustu Poble Espanyoliin, koe flamencoesitys tai lähde opastetulle kierrokselle FC Barcelonan kuuluisalle Camp Nou -stadionille. Koe itse Barcelonan suosion syyt!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tyytyväiset asiakkaat

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Sagrada Familia

Katedraali sijaitsee Barcelonan sydämessä, ja siitä on muodostunut vuosien kuluessa yksi kaupungin ja koko maan identiteetin symboleista. Joka vuosi vierailijamäärät ovat miljoonia, ja sen arkkitehtuuri ja hengellisyys kiehtoo yhä suurempaa määrää ihmisiä. Kirkon rakentaminen aloitettiin vuonna 1882.

Ticmate Charity

Sagrada Familia

Barcelonassa kannattaa ehdottomasti vierailla Gaudin mestariteoksella Sagrada Familialla. Meiltä ostat liput opastetuille kierroksille tai jonon ohi -sisäänpääsyliput. Sagrada Familia on Gaudin vielä keskeneräinen mestariteos ja maailman yksi  kävijämäärältään merkittävimmistä kirkoista.

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 7 (7)