Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lisätiedot BarcelonaLiput.fi

BarcelonaLiput.fi on ruotsalaisomisteinen yritys, jolla on toimistoja Ruotsissa, Kööpenhaminassa, Barcelonassa ja call center Lontoossa. BarcelonaLiput.fi:n visio on auttaa kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita saamaan tietoja ja lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin, nähtävyyksien katseluun ja päivällisjärjestelyihin Barcelonassa nopealla, varmalla ja älykkäällä tavalla. Meidän paikallisten sopimustemme ja yhteyksiemme ansiosta voimme aina tarjota sopusuhtaisia hintoja, myös tapahtumiin, jotka saattaisivat olla loppuunmyytyjä paikallisesti Barcelonassa. Koska olet asiakkaamme, takaamme sen, että voit tilata lippusi turvallisesti varmassa ympäristössä, ja me teemme kaikkein parhaimpamme tehdäksemme oleskelustasi Barcelonassa juuri niin mielikuvituksellisen kuin haaveilit.

Yritystä ohjaa intohimo ja kiinnostus

BarcelonaLiput.fi-yrityksen taustamies Marcus Moeschlin on intohimoinen musikaalien, konserttien ja muiden tapahtumien seuraaja. Jo 18-vuotiaana hän järjesti matkoja rock-konsertteihin Ruotsissa. Marcusin tavoitteena on aina ollut tarjota ihmisille hyviä tapahtumia ja kansainvälisiä kokemuksia edulliseen hintaan. Tämä kävi ilmi erityisesti hänen ollessaan Ruotsin Box Officen omistaja. Marcus on myös yksi tapahtuma-alan digipioneereja, sillä jo vuonna 1990 hän oli mukana luomassa ainutlaatuista Global Tickets -verkostoa, jossa 22 maata osti ja myi kansainvälisiä tapahtumalippuja sähköisesti keskenään. Tuohon aikaan kilpailijat käyttivät vielä faksia, teleksiä ja puhelinta. Verkosto sai vuonna 1992 englantilaisen Queen's Award -palkinnon parhaasta vienti-ideasta.

Tanskan toimistossa Kööpenhaminassa työskentelee Kim Harbers. Kim jakaa Marcuksen intohimon kaikenlaisia tapahtumia kohtaan, mutta erityisen kiinnostunut hän on musikaaleista ja urheilusta. Kimin ura kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin parissa alkoi vuonna 1996, kun hänet palkattiin ARTE Udlandiin, yhteen Global Tickets -verkostoon kuuluneeseen yritykseen. Kim työskenteli usean vuoden ajan Tanskan maajohtajana ja Pohjoismaiden päällikkönä. Kuten huomaat, LontoonMusikaalit.fi-sivuston taustalta löytyy monen vuoden kokemus. Toimipisteet Ruotsissa ja Tanskassa ja contact center Suomessa tekevät yrityksestä paikallisen – kansainvälisiä verkostoja ja kunnianhimoja unohtamatta.

Marcus Moeschlin

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin