Ota yhteyttä

Hei! Napsauta aihepiiriin, joka sopii kysymykseesi parhaiten, niin uskomme löytävämme sinulle vastauksen.

Varaaminen

Helpoin, nopein ja turvallisin tapa tilata lippuja on tehdä varaus tällä www-sivustolla. Voit myös soittaa meidän tukipalveluumme (englantia ja skandinaavisia kieliä puhuva henkilöstö) numerossa +358 9 4272 0899 tarvitessasi apua, mutta varaus sinun täytyy tehdä itse onlinena meidän sivustollamme. Voit lähettää kysymyksesi myös meidän yhteydenottolomakkeemme kautta, joka löytyy tältä sivulta, ja me palaamme puoleesi niin pian kuin mahdollista.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruutus

Yleisesti ottaen et voi peruuttaa, saada maksua takaisin tai vaihtaa yksiäkään varattuja ja maksettuja lippuja Barcelonassa. Tästä tiedotamme hyvissä ajoin varausmenettelyssä, ja tämän sinä vahvistat, kun hyväksyt meidän ehtomme ja edellytyksemme. Haluamme tietenkin tehdä mitä vain voimme auttaaksemme sinua, jos olet niin huono-onninen, ettet voi käyttää lippujasi. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme, joka löytyy tältä sivulta, ja me teemme kaikkein parhaimpamme mukaan yrittääksemme muuttaa varauksesi, peruuttaaksemme varauksesi tai yrittääksemme jälleenmyydä lippusi muille asiakkaille, mutta emme voi luvata mitään! Saatuamme peruttua tai jälleenmyytyä lippusi muille asiakkaille vie jonkin aikaa ennen kuin saat maksun takaisin. Se voi viedä 1-2 viikkoa suorituspäivän jälkeen. Sinun täytyy myös hyväksyä se, että jos saamme lippusi peruttua tai jälleenmyytyä, kullekin lipulle saattaa olla peruutusmaksu/jälleenmyyntimaksu. Jos emme saa lippujasi peruutettua tai jälleenmyytyä, maksua ei määrätä.

Peruutusturva

BarcelonaLiput.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 5% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
BarcelonaLiput.fi, Ticmate
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo Barcelonassa.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

BarcelonaLiput.fi powered by Ticmate

BarcelonaLiput.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin