Barcelonan makuja

Maista Barcelonan maut ja koe kaupungin rikas ruokakulttuuri! Maistele herkullisia tapaksia, tyydytä makeannälkääsi ja opi paikallisista viineistä viininmaistelussa. Varaa paikkasi herkulliselta ruoka- tai viinikierrokselta täältä!

Barcelonan makuja
 
Viini- ja Cava-kierros

Viini- ja Cava-kierros

4.2
(10)

Viini- ja Cava-kierroksella Barcelonassa vierailet kolmessa kellarissa, saat tietoa viinistä ja cavasta ja pääset maistelemaan niitä! Varaa viini- ja Cava-kierros täältä!

Alkaen € 86.10
Tapas -iltakävelyretki

Tapas -iltakävelyretki

Lähde kävelykierrokselle tutustumaan Barcelonan kuuluisiin tapas-baareihin ja maista pala Barcelonaa! Tämä on loistava tapa aloittaa Barcelonan lomasi. Saat hyvän yleiskuvan kaupungista, opit tilaamaan tapaksia ja käyt joissakin Barcelonan parhaista tapas-baarista ja kahviloista. Varmista paikkasi ja tilaa liput jo tänään!

Alkaen € 80.40
Herkkuja & suklaata -kävelyretki

Herkkuja & suklaata -kävelyretki

Oletko perso makealle? Silloin Herkkuja & suklaata -kävelyretkemme on juuri oikea retki sinulle. Oppaasi käyttää sinua valikoiduissa Barcelonan suklaapuodeissa, leipomoissa ja kahviloissa, joissa pääset tyydyttämään makeanhimoasi. Osta liput jo etukäteen!

Alkaen € 62.00
Paikallisten viinien maistelu

Paikallisten viinien maistelu

Maistele ja opi lisää erilaisista espanjalaisista laatuviineistä! Tämä hauska ja rento viininmaistelu järjestetään ainutlaatuisessa viiniliikkeessä Barcelonan keskustassa. Varmista paikkasi ja osta liput jo etukäteen!

Alkaen € 74.60
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin